Lokalvård vid flytt i Stockholm

Lokalvård innebär att vårda lokaler eller, med ett annat ord, att städa lokaler. Det kan vara nästan vilken sorts lokal som helst; en skola, ett kontor, en lägenhet som står klar för inflyttning eller visning och ett trapphus, för att nämna några exempel. Arbetsuppgifterna om man jobbar med lokalvård brukar vara att dammsuga, dammtorka, skura golv, toaletter och kök och tömma papperskorgar.

Flyttstädning i Stockholm
Stockholm är en stad med många invånare, något som också leder till många bostäder. Dessa bostäder blir sålda och köpta kontinuerligt och innan en lägenhet kan ha visning eller vara klar för inflyttning behövs något som kallas flyttstädning. Detta ingår i lokalvård och vissa lokalvårdsföretag är specialiserade på hem – och flyttstädning. Då utförs städning av tak, väggar, fönster på både in – och utsida, garderober, golv, badrum och kök – ja, i stort sett hela huset, varenda centimeter ska vara ren och snygg.

Det vanligaste är att denna städning utförs innan den nya ägaren flyttar in då detta är ett av kraven för avflyttningsstädning. Detta är kanske den mest noggranna typen av lokalvård som genomförs i Stockholm då det är otroligt viktigt att den nya ägaren känner sig välkommen. Arbetar man med den här typen av lokalvård är det alltså ganska viktigt att tycka om städning.