Plastlåda för barnrummet

Att leka är både roligt och utvecklande, och därför är det viktigt att barnens rum är inbjudande och väcker både fantasi och leklust.

http://förvaringslådor.com/plastlador-plastlada/

Det är ingen nyhet att barn och föräldrar ofta har lite olika syn på hur leksaker ska hanteras och förvaras, och hur mycket av dem som ska synas. Många barn vill ha nära till sina leksaker, medan föräldrarna helst slipper röran. Saknas smart förvaring kan rummet lätt kännas stökigt.

Ett problem som kan uppstå är att det är svårt för barnen att få tag på leksakerna. Det kan vara svårt att dra ut byrålådor eller öppna skåpsdörrar. Förvarar man leksakerna i en bokhylla slipper man dessa problem, men då kan det istället vara svårt att nå upp till de översta hyllplanen.

En bra lösning är att förvara leksakerna i en stor plastlåda som man kan ha ståendes direkt på golvet. En plastlåda är både slitstark och tålig, samtidigt som den är lätt att flytta runt och komma åt.

För att underlätta ännu mer kan man fästa hjul på undersidan av sin plastlåda, så att barnen ännu lättare kan komma åt sina favoritleksaker.

Bilar är roliga att leka med, men gör ont att trampa på. Smidig förvaring i en plastlåda gör att det dessutom är lätt för barnen själva att plocka undan.