Bokslut i Täby

Vem tar hand om ert bokslut på ert företag?

Väldigt många andra redovisningsföretag vet vi tar överpris på sina tjänster som bokslut. Vi diskuterar alltid med våra kunder och ger ett prisförslag och försöker göra våra kunder nöjda när vi vet vad som behövs göras och även cirka hur lång tid det kommer att ta.

Alla företag är skyldiga att göra bokslut i slutet av året där det ska bestå av balansräkning och resultaträkning. I bokslutet ska det alltså vara en översikt på en sammaställning av företagets ekonomiska situation och hur det har gått under året.

www.redonomen.se

Vi har hjälpt mer än 100 företag under våra år som företag i Täby.Vi har 48 anställda på vårt huvudkontor och vi har även ett mindre kontor i Malmö med 17 anställda. Vi har funnits i 13 år i höst och vår verksamhetsansvarig har 32 år i branchen.

Vill även ni har hjälp med ert bokslut i slutet av detta året är ni varmt välkomna att höra av er till oss. Vi ser era behov och löser dem på rätt sätt. Tveka inte, vi har gjort över 100 företag nöjda med deras bokslut, ni kan bli en av dem.

Vi hörs!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *